Om oss

Hvorfor kjøpe nytt når du kan reparere?

I en verden hvor bruk-og-kast-mentaliteten dominerer, velger vi i Laglappen en annen vei. Vi tror på å ta vare på det vi elsker og på stoltheten over å kunne si: «Jeg fikset det selv!» Hos oss blir du en del av bevegelsen mot en mer ansvarlig måte å konsumere på, hvor hver reparert genser, hver lappet sko og hver fikset ting ikke bare sparer ressurser, men også forteller en historie.

Vårt løfte: Enkelhet, funksjonalitet & tilgjengelighet

Hos oss finner du alt du trenger for å gi dine klær, sko og ting et nytt liv. Fra selvklebende reparasjonslapper til spesialtilpassede reparasjonssett for sko, jakker og bukser – vårt utvalg vokser stadig for å møte dine behov. Vi tar kun inn produkter som holder mål, som vi selv tror på og som vi vet kan gi deg resultatet du ønsker.

Reparer som en hjemmeproff

«Reparer som en hjemmeproff!» er ikke bare en frase for oss, det er en filosofi. Vi gjør det enkelt for deg å reparere ting og klær hjemme, med klarhet og stil. Ved bruk av våre guider og trinnvise instruksjoner styrker vi din gjør-det-selv-følelse. Enten det er å reparere et hull i favorittgenseren din eller å gi de utslitte skoene nytt liv, er vi her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen.

For en bærekraftig fremtid

Når du velger å reparere i stedet for å kjøpe nytt, er det et lite skritt for deg, men et stort skritt for planeten vår. Vi i Laglappen er overbevist om at alle fortjener muligheten til å gi sine kjære ting et lengre liv. Ved å tilby best mulig produkter innenfor enkel reparasjon, veiledning og høyt servicenivå, ønsker vi å gjøre det enklere for deg å ta bærekraftige valg. Det handler ikke bare om å selge produkter, men om å skape et fellesskap av bevisste forbrukere som verdsetter kvalitet og bærekraft.

Bli en del av endringen

Så, hva skal du reparere? Sjekk vårt utvalg av reparasjonssett og lappesaker og la deg inspirere av mulighetene. Med Laglappen tar du ikke bare vare på tingene dine – du tar også et skritt mot en mer bærekraftig og bevisst livsstil. Livet skjer, ting blir utslitt, men sammen kan vi gjøre en forskjell. Velkommen til en verden der hver reparasjon forteller en historie om omsorg, stolthet og kjærlighet til det vi har.

Laglappen.se lanseres i 2020

Laglappen.se ble lansert i begynnelsen av februar 2020, men hadde en kort stund navnet laglappar.se. Den første bestillingen kom inn den 18. mars fra en kvinne i Övertorneå. Vi er evig takknemlige for den bestillingen.

Idéen bak Laglappen

Etter å ha lest et kurs ved navn «Avfallshantering i Kretslopp» på Högskolan Kristianstad, innså vi at tekstilindustrien er en stor miljøbelastning. Vi kjøper rett og slett enorme mengder klær og kaster dem i et tempo som er uholdbart. Det største problemet med et høyt nivå av nytt forbruk, er belastningen på jorden, men også utslippene som skjer i produksjonsleddet.

Laglappen.no har som mål å være en one-stop-shop for deg som søker smarte produkter å reparere klær med på en enkel måte. Ved å tilby et stort utvalg av smarte tekstilpleieprodukter håper vi du ser mulighetene til å ta vare på det du allerede har. Vi ønsker å tilby smarte guider gjennom både tekst og bilder, enkle betalinger, produkter av høy kvalitet og en høy grad av service.

Historie i kronologisk rekkefølge

2020

 • 6. mars 2020: Laglappen.se lanseres.
 • 18. mars 2020: Første bestilling behandles.
 • 1. september 2020: Lageret og hovedkontoret flyttes fra en stue til et mørkt lager uten strøm på Shurgard Västerås.
 • 1. desember 2020: Hovedkontoret flyttes til et tidligere møterom med belysning på Shurgard.

2021

 • 1. februar 2021: Lageret og hovedkontoret flyttes fra Shurgard til et leiekontor i Kopparlunden i Västerås. Nå er det i tillegg til strøm også oppvarming og belysning, og stor plass for vekst.
 • 9. august 2021: Vår første kollega gjør entré og tar over ordrebehandlingen og kundeservice.
 • 22. november 2021 (kl 21:51): Milepæl oppnådd og passert! Størst antall lapper på en dag
 • 23. februar 2022: Åpner for bedriftskjøp.
 • 18. mars 2022: Åpner for kjøp i andre valutaer.
 • 22. mai 2022: Vi gjør entré i et større lokale langs E-18 i Västerås. Bygningen er utstyrt med vårt skilt som gjør at Laglappen.se nå er godt synlig for alle bilister på E-18
 • 22. august 2022: Vår andre supermedarbeider starter hos oss og kommer til å spille en viktig rolle for økt kundetilfredshet.
 • 29. november 2022: Vår tredje supermedarbeider på lageret starter hos oss og vil spille en stor rolle i 2023 og videre.

2023

 • 15. mars 2023: Laglappen.se feirer 3 år!
 • 13. april 2023: I dag lanseres Laglappen.no!
 • 14. juni 2023: I dag lanseres Laglappen.dk

2024