Personvernpolitikk

Personvernpolicy for laglappen.no (Skandinavisk Industripartner AB)

Vi hos laglappen.no (Skandinavisk Industripartner AB) er svært opptatt av din personlige integritet, og vi følger alle gjeldende regler i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR). I denne personvernpolicyen beskriver vi hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger.

Personopplysninger som vi samler inn:

Når du handler på laglappen.no, samler vi inn informasjon som ditt navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon. Vi samler også inn informasjon om dine bestillinger og kjøphistorikk.

Formålet med å samle inn personopplysninger:

Vi samler inn din personlige informasjon for å kunne håndtere din bestilling og svare på eventuelle spørsmål knyttet til din ordre. Vi bruker også din informasjon for å sende ut nyhetsbrev og markedsføring tilpasset dine individuelle behov.

Dele av personopplysninger:

Vi vil aldri selge eller videreformidle dine personlige opplysninger til tredjeparter uten juridisk grunn. Vi kan imidlertid dele visse opplysninger med vår betalingsleverandør og fraktselskap for å kunne gjennomføre kjøpet og levere din bestilling.

Lagring av personopplysninger:

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg eller for å etterleve en rettslig forpliktelse.

Dine rettigheter i henhold til GDPR:

Du har rett til å få tilgang til de personopplysningene vi har lagret om deg, å få feilaktige opplysninger rettet, å be om sletting av dine personopplysninger, å be om begrensning av behandlingen av dine opplysninger, å overføre dine personopplysninger til en annen tjenesteleverandør og å gjøre innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger. Du har også rett til å klage på vår håndtering av dine personopplysninger og kan ha rett til erstatning.

Sikkerhet:

Vi bruker industristandarder som SSL/TLS og enveis hash-algoritmer for å lagre, behandle og kommunisere sensitiv informasjon som personopplysninger og passord på en sikker måte.

Ved spørsmål, vennligst kontakt oss på info@laglappen.no.