Reflekser i flere varianter

Hos Laglappen finner du ikke bare lapper til å stryke på klær. Nå tilbyr vi også et stort utvalg reflekser du kan stryke på. I tillegg til stryke-på reflekser har vi også flere andre varianter av stilige reflekser du kan gå med, lime på, eller surre rundt. I dette innlegget vil vi kort veilede deg gjennom utvalget så du kan gå, sykle eller jogge trygt i mørket.

reflekser å stryke på klær
Reflekser kan redde liv. Dessuten er det flere varianter å velge mellom – og alle er veldig stilige!

Stryke-på reflekser

Du kan bestille metervis av stryke-på reflekser. Det er flere varianter av påstrykbare reflekser. Du kan velge mellom ulike mønstre og motiver, alt fra stjerner og hundepoter til hjerter, m.m.

Påstrykbare stjerner - reflekser å stryke på
Reflekser til å stryke på finnes i flere mønstre og motiver. Her ser du reflekterende stjerner.

Fine og diskrete reflekslisser

Ikke alle liker å bruke reflekser, og spesielt ikke synlige reflekser. For denne gruppen er reflekslisser et utmerket alternativ. Dette er reflekser som er diskrete og ser ut som vanlige lisser. I mørket lyser de imidlertid sterkt og gjør brukeren synlig. Reflekslisser er enkle å feste på alt fra jakker til ryggsekker, og de kommer i ulike farger. I videoen nedenfor kan du enkelt se ulike bruksområder for reflekser og hvor stilige de faktisk er.

Selvklebende refleksbånd

Selvklebende refleksbånd er for deg som enkelt vil lime reflekser på ulike materialer. Båndene er fleksible og elastiske, og de har meget god vedheft på egnede materialer. Du kan bestille selvklebende refleksbånd i metermål, med en bredde på enten 2 cm eller 5 cm. Fest båndet på et par støvler, en regnjakke eller dunjakke. Den selvklebende egenskapen fungerer utmerket på noen materialer og mindre bra på andre. Du må rett og slett prøve deg frem.

Påstrykbare og selvklebende reflekser på en oransje regnjakke
Selvklebende refleksbånd på en oransje regnjakke

Refleksseler i flere farger

I dag bruker annenhver person reflekssele – både ung og gammel. Disse selene har fullstendig erstattet refleksvester. Fordelen med refleksseler er at de er elastiske og justerbare. Dessuten er de skikkelig stilige og passer deg som går tur med hunden, sykler eller bare er utendørs. Refleksselen er enkel å ta på, og like enkel å ta av. Nedenfor ser du et bilde av en sele.

Hundelufting - kvinne med gul refleksseler
Justerbar reflekssele finnes i flere farger

Skolisser med refleks

Reflekser finnes i flere varianter, og refleks-skolisser har blitt veldig populære i det siste. Disse skolisserefleksene er elastiske og passer til alle typer sko uansett størrelse. En skolisse er 1,5 meter lang, og du klipper den selv til ønsket lengde. Med på kjøpet får du også en klemme og lisselås. Med disse hjelpemidlene kan du derfor få skolissene med refleks til å passe alle typer sko.

Refleks-sko-senker på sportsko
Refleks-skolisser. Passer alle sko og finnes i flere farger. Her er et bilde av et par rosa sko med hvite skolisser.

Refleksbelte

Hvis du synes at en reflekssele er litt mye, har vi praktiske og like stilige refleksbelter. Akkurat som en reflekssele er et belte elastisk, men også justerbart. Velg farge, bestill hjem og gjør deg synlig på over 300 meters avstand.

Refleksbelte
Refleksbelte er et smart alternativ til en reflekssele. Her ser du et gult refleksbelte og låsemekanismen.

Reflekser til å lime på

I tillegg til ovennevnte har du også ulike typer refleksteip og refleksklistremerker. Noe som er veldig populært, er refleksteip. Denne teipen selges på rull, og en rull er 8 meter lang. Denne typen selvklebende refleks kan være morsom å dekorere et skilt med, men også en sykkel eller motorsykkel for eksempel.

Reflekstape på ruller - Reflekser for å synes i mørket
Refleksteip i flere farger

Andre reflekser

I tillegg kan du også finne reflekstråd til bruk når du strikker, og reflekser til å lime på sykkeldekk. Som om ikke det var nok, har du også reflekterende håndverksbånd til å feste på og dekorere yttertøy eller vesker med.

Uansett behovet ditt, finnes det et bredt utvalg av stilige reflekser å velge mellom. Vi håper denne oversikten var interessant, og at du fikk øynene opp for flere nye typer reflekser du kanskje ikke visste eksisterte. Takk for at du tok deg tid til å lese, og du … vi sees i mørket!